sâmbătă, 4 aprilie 2009

Jason tea

Am fost impresionata de cartea "Killing Cancer"scrisa de Mr.Jason ,cel care a descoperit acest ceai , intr-o perioada de disperare in lupta cu cancerul in faza terminala ,boala cu care a fost diagnosticat cind avea 46 de ani.
Deoarece doctorii i-au spus ca nu mai are sanse de viata ,a inceput sa citeasca intr-o stare de deznadejde totala,Biblia si toate scrierile sfinte ce-i cadeau in mina.Asa a inceput in primul rind,chiar fara sa isi dea seama,vindecarea spiritului.
A fost uimit sa afle din aceste carti cit de puternica este forta vindecatoare a plantelor,descoperind cu uimire ca Budha ,la fel ca si Isus spune ca pentru fiecare boala Dumnezeu a lasat o planta vindecatoare.
A fost ghidat astfel sa gaseasca cele 3 plante din care e alcatuit ceaiul, in 3 diferite zone ale globului,care insa, luate doar impreuna formeaza un antioxidant si purificator al singelui foarte puternic si anume indian-sage(pe care indienii americani o foloseau pentru mentinerea sanatatii,virilitatii si a tineretii ajungind sa traiasca pina la virste inaintate),red-clover in Europa(purificator puternic al singelui)si herbalene in India(pe care indienii o folosesc pentru extirparea tumorilor inca de acum 2500 ani).
Aici in Japonia la aceste plante ei au adaugat si renumitul uron care datorita cantitatii mari de phylophenol este consumat atit pentru sanatate cit si pentru frumusete.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu